Diner

Bij restaurant Volle Maan kunt u genieten van zowel de Nederlandse als Franse keuken. Alle gerechten worden hier met grote passie bereid met kwalitatief hoogwaardige producten en dat tegen normale prijzen. Nu de zomertijd is ingegaan, kunt u merken dat iedereen in ons keukenteam geïnspireerd is geraakt. Er is met veel passie gewerkt aan  frisse voorjaarsgerechten voor de dinerkaart.

Specialiteit van de chef
De Chinese rijstpannenkoekjes met krokante kip, hoisin, taugé, bosui en witte kool of Tempura avocado gevuld met zalmtataar, Japanse mayonaise, soja en landcress als voorgerecht en de Argentijnse short ribs met pepersaus of Mexicaanse burger met guacamole, salsa, cheddar en nacho’s als hoofdgerecht.

Wilt u gewoon even een snelle hap? Kies dan voor onze Fish & Chips: kibbeling van kabeljauw met friet, remoulade en cocktailsaus of Angus burger met cheddar geserveerd op een brioche broodje met sla, tomaat, ui en hamburgersaus geserveerd met frites.

Aanrader van onze dessertkaart;
IJswafel ‘Guilty Pleasure’: wafel gevuld met ijs van witte chocolade, pecan noten, sinaasappel en gezouten karamel

Wij hopen u snel te mogen verwelkomen in ons restaurant. Bent u nieuwsgierig naar onze andere gerechten? Bekijk dan hier snel onze menukaart online.

Graag laten wij u kennismaken met een zorgvuldig samengestelde wijnselectie. Wijnen die onze gerechten op harmonieuze manier compleet maken. Laat u verrassen en geniet van deze selectie exclusieve wijnen uit de grote wijnstreken.

Klik hier voor onze wijnkaart.