Welkom bij Volle Maan

Eén stap in het restaurant en u bent gelijk in een compleet andere wereld door de tijdloze inrichting van Boeddha en Thaise sfeer.
Volle Maan ligt aan de rand van winkelcentrum Leidsenhage met prachtig uitzicht over de Konstancin-Jeziornavijver.

Vanaf 09:00 uur bent u welkom voor een kop koffie, espresso of cappuccino. De krant en verschillende tijdschriften zijn aanwezig.
In de middag bieden wij een uitgebreide lunchkaart, met onze eigen klassieke club sandwich, sandwich carpaccio en verschillende eiergerechten. Alle maaltijden worden onder toeziend van onze chefkok met passie bereid, voor een betaalbare prijs.

Volle Maan is zondag t/m donderdag geopend van 09:00 uur tot 00:00 uur en op vrijdag en zaterdag van 09:00 uur tot 01:00 uur. Dat betekent dat u gezellig een drankje kunt komen drinken, bijvoorbeeld op ons nieuw gerenoveerd overdekte terras. Of op het terras aan de Konstancin-Jeziornavijver.

Feesten & Partijen
De sfeervolle ambiance vol beleving, romantiek en creativiteit maakt Volle Maan een mooie locatie voor feesten en partijen. Het restaurant beschikt over een capaciteit van 200 personen. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Onze enthousiaste en bovenal gastvrije medewerkers zullen u verwelkomen in restaurant Volle Maan!

Werken bij Volle Maan? Bij Volle Maan zijn wij altijd opzoek naar enthousiaste collega’s.
Kijk voor onze vacatures op www.bighoreca.nl of klik hier voor de vacature.